Bockar som trädgårdsmästare…?

Den som har två getabockar i trädgården får vara glad och tacka för att det är vinter!

Då är det värre om man tänker på att kommunchefen berättade på kommunstyrelsen i onsdags att den grupp som ska utreda alternativet till ungdoms- och allaktivitetshuset i Samskolan utgörs av f.d. stadsarkitekten (65) och nuvarande tekniske chefen (63). Men man ska naturligtvis försöka tänka positivt: PRO behöver kanske inte kräva en egen representant i gruppen?

https://haagman.wordpress.com/2012/02/02/fullmaktige-svalde-parisgruppens-forslag-med-hull-och-har/

6 svar to “Bockar som trädgårdsmästare…?”

 1. Ungdom när man är 63 Says:

  KS-ledamoten Anna Johansson (M) skrev följande på FB:

  ”Det är en av fördelarna med det nya beslutet som togs på KS i onsdags, att just ungdomarna faktiskt får vara med denna gång! Anledningen till att en utredning gjordes kring Samskolan var att just den byggnaden stod tom, och ungdomarna var inte involverade i den utredningen som vi har fått det redogjort för oss. Men det blir dom nu!! Och är det några som kan se möjligheter och inte hinder så är det våra ungdomar!!”

  63 är väl ingen ålder, men att kalla dem ungdomar är väl att ta i………..

 2. Catrin Hulmarker, kommunstyrelseordförande Hjo kommun Says:

  Grattis Christer….bottennivån på dina blogginlägg borde vara nådd nu. Du klipper in ett citat av Anna så att det kan uppfattas som en kommentar på ditt snick snack samt lägger till en kommentar från dig själv. Det tycker jag är dålig stil och förvrider sanningen i den information som gavs på kommunstyrelsen ang den grupp som arbetar med den aktuella frågan. Gruppen består av fler som du mycket väl vet. Du är oseriös.

 3. Christer Haagman Says:

  https://haagman.wordpress.com/2012/02/21/kommunalradet-uttalar-sig/

 4. Ungdom när man är 63 Says:

  Aj då, nu trampade jag visst på en öm tå…………………………..

 5. Christer Haagman Says:

  Hela dagen har gått men kommunalrådet Catrin Hulmarker har inte presenterat några andra namn i “ungdomsgruppen” än de som kommunchefen nämnde på kommunstyrelsemötet: Per-Göran Ylander (65) och Carl Gustaf Eliasson (63) + arkitektkonsulten. Vilka andra namn nämndes på mötet? Vem “förvrider sanningen”?

  Nu hoppas jag verkligen att fler kommer att delta i arbetet som ska redovisas i april, även om det kanske inte var klart när informationen lämnades på kommunstyrelsemötet. Kanske får vi veta imorgon vilka fler som nu ingår i “ungdomsgruppen”?

 6. 42 % kostnadsökning – inga problem när det gäller Kulturkvarteret… | Tro på Hjo Says:

  […] en gräddfil där kostnadsmedvetenhet är satt på undantag. Jag hänvisar till mitt tre år gamla blogginlägg om bockar som trädgårdsmästare – även om det finns risk för att kommunalrådet ilsknar […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: